El millor Pa de Sant Jordi 2019 és lleidatà.


2
720 shares, 2 points

En el certamen que organitza el Gremi de Flequers de Barcelona, ha resultat guanyador i per tant serà reconegut com el millor pa de Sant Jordi 2019 el fet a la fleca PaPanBread d’Enric Canela ubicada a la ciutat de Lleida.

Les característiques que s’han tingut en compte són l’aspecte tant interior com exterior, l’olor, el sabor i com no el disseny de la senyera.

En segona posició ha estat l’Obrador dels 15 de Barcelona del forner David Porta i el tercer premi també s’ha quedat a Barcelona, per un forn de la dreta de l’eixample, el Forn Sant Josep d’Emili Feliu.

Recordeu que el dia de Sant Jordi hem de comprar el Pa de Sant Jordi a les fleques de tota Catalunya, però si voleu sorprendre a la vostra família amb una recepta casolana, aquí teniu les instruccions per fer-ho Recepta de Cuina, Com es fa – Pa de Sant Jordi


T'agrada? Compartiex-ho!

2
720 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.