Sabeu quina és la ciutat favorita d’en Gerard Piqué?


No us ho imaginaríeu mai, Gerard Piqué afirma que la seva ciutat favorita és Madrid. El defensa blaugrana fa uns dies va assistir al programa d’humor de David Roncano, La Resistencia i les seves declaracions, encara que fossin en clau d’humor, van generar certa polèmica.

Ara hem conegut noves declaracions que el jugador va fer en arribar al plató. Conscient que es tractava d’un programa d’humor, quan li van preguntar quina era la seva ciutat favorita d’Espanya, va contestar que Madrid, perquè se sent com a casa. Ja no considera la ciutat on viu dins d’Espanya?

Un altre toc d’humor va ser quan es va dirigir al públic assistent i els hi va dir:

Oyemejor silbadme y así parece que es esto el Bernabéu”.

El comte d’Instagram del programa ha retirat els vídeos sense cap explicació, però encara el podeu veure aquí.

 

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
9
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

Comentaris 0

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

També et pot agradar ...

Més ESPORTS

No et perdis