Barcelona té un Spiderman que fa bones obres. L’has vist mai?


0
90 shares

Ningú sap qui s’amaga darrere la imatge d’un Spiderman que recorre els carrers de Barcelona i que es dedica a ajudar a la gent. Igual que feia Peter Parker recorrent els carrers de Nova York, a la pel·lícula del 2002, aquest enigmàtic personatge vol combatre la delinqüència, ajudar a la gent que viu al carrer, alimentar als gats de carrer i fins i tot per Nadal va repartir regals als nens i nenes que passejaven per Barcelona.

No sabem qui hi ha darrere d’aquest personatge ni amb quines intencions reals fa el que fa, fins i tot té una pàgina web Spideybcn on explica les seves raons per actuar d’aquesta manera , argumenta que sempre ha volgut ajudar a la gent, que per ell és una necessitat que té des de petit i que cada dia es va intensificant.

En el temps que porta operant a Barcelona, ha aconseguit atrapar un lladre que havia robat un mòbil; busca gats de carrer per alimentar-los i quan veu que els veïns ja ho fan, es queda tranquil i busca nous llocs on no tinguin veïns tan compassius; si troba una persona que viu al carrer, de bon matí li porta l’esmorzar encara que tan sols sigui una magdalena i un suc, diu que no té diners per més.

El Nadal passat va recórrer la ciutat repartint petits regals als nens, que el rebien contents i amb els braços oberts.

Sembla que dins aquest vestit de Spiderman s’amaga un noi jove, un estudiant que treballa en un restaurant de menjar ràpid i compromès en fer actes bons per la seva ciutat.

Us deixem amb el vídeo d’aquest Nadal repartint regalets.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

0
90 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
2
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.