Ingredients:
- 600 grams de tonyina fresca tallada a quadrats
- Tres cebes
- Sis grans d’all
- Dos claus d’olor
- Dos fulls de llorer
- Una culleradeta de pebre vermell dolç
- 1/2 got de cervesa
- Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Salpebrem els daus de tonyina, els posem en un bol i afegim els alls ben trinxats, el pebre vermell, el clau, el llorer i una mica d’oli. Ho deixem en aquest adob uns 40 minuts.
En una cassola posem una mica d’oli i afegim la ceba tallada en juliana, la deixem fer a foc lent, quan comenci a enrossir-se pugem el foc al màxim i incorporem la tonyina perquè ens quedi marcada per tots costats, dos o tres minuts i afegim el suc que ens ha quedat de l’adob, amb el clau, els alls i el llorer.
Afegim 1/2 got de cervesa, deixem que redueixi i posem 1/2 got d’aigua, tapem la cassola i deixem que es vagi fent a foc lent uns 30 minuts.