CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Tonyina amb ceba

Ingredients:

  • 600 grams de tonyina fresca tallada a quadrats
  • Tres cebes
  • Sis grans d’all
  • Dos claus d’olor
  • Dos fulls de llorer
  • Una culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1/2 got de cervesa
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Salpebrem els daus de tonyina, els posem en un bol i afegim els alls ben trinxats, el pebre vermell, el clau, el llorer i una mica d’oli. Ho deixem en aquest adob uns 40 minuts.

En una cassola posem una mica d’oli i afegim la ceba tallada en juliana, la deixem fer a foc lent, quan comenci a enrossir-se pugem el foc al màxim i incorporem la tonyina perquè ens quedi marcada per tots costats, dos o tres minuts i afegim el suc que ens ha quedat de l’adob, amb el clau, els alls i el llorer.

Afegim 1/2 got de cervesa, deixem que redueixi i posem 1/2 got d’aigua, tapem la cassola i deixem que es vagi fent a foc lent uns 30 minuts.

Tags: ceba, Tonyina

Notícies semblants: