Recepta de Cuina, Com es fa – Tonyina amb ceba


-1
106 shares, -1 points

Ingredients:

  • 600 grams de tonyina fresca tallada a quadrats
  • Tres cebes
  • Sis grans d’all
  • Dos claus d’olor
  • Dos fulls de llorer
  • Una culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1/2 got de cervesa
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Salpebrem els daus de tonyina, els posem en un bol i afegim els alls ben trinxats, el pebre vermell, el clau, el llorer i una mica d’oli. Ho deixem en aquest adob uns 40 minuts.

En una cassola posem una mica d’oli i afegim la ceba tallada en juliana, la deixem fer a foc lent, quan comenci a enrossir-se pugem el foc al màxim i incorporem la tonyina perquè ens quedi marcada per tots costats, dos o tres minuts i afegim el suc que ens ha quedat de l’adob, amb el clau, els alls i el llorer.

Afegim 1/2 got de cervesa, deixem que redueixi i posem 1/2 got d’aigua, tapem la cassola i deixem que es vagi fent a foc lent uns 30 minuts.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
106 shares, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada