Ingredients:
- Dos pebrots grocs
- 500 grams de bacallà al seu punt de sal
- Un porro
- Una ceba
- Un gra d’all
- Anet
- Dues cullerades de nata per cuinar
- Allioli
- Formatge ratllat
- Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
En una paella amb una mica d’oli, fem un sofregit amb la ceba, el porro i l’all, tot trinxat ben petit, ho deixem fer a foc lent fins que quedi ben enrossit.
Afegim el bacallà a trossos petits i remenem perquè es vagi desfent i s’integri amb el sofregit, salpebrem, però anem amb cura amb la sal, abans millor tastar-ho.
Afegim les dues cullerades de nata i espolsem una mica d’anet, remenem i deixem reduir la nata.
Rentar els pebrots, tallar-los per la meitat i treure les llavors. Farcim els pebrots amb el bacallà i els posem en una safata de forn.
Els fem coure al forn prèviament escalfat a 180 graus uns 15 minuts. Passat aquest temps els traiem i posem una capa d’allioli pel damunt, una mica de formatge ratllat i els tornem al forn 5 minuts més fins que quedin gratinats.