CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Pebrots farcits de bacallà gratinats a l’allioli

Ingredients:

  • Dos pebrots grocs
  • 500 grams de bacallà al seu punt de sal
  • Un porro
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • Anet
  • Dues cullerades de nata per cuinar
  • Allioli
  • Formatge ratllat
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli, fem un sofregit amb la ceba, el porro i l’all, tot trinxat ben petit, ho deixem fer a foc lent fins que quedi ben enrossit.

Afegim el bacallà a trossos petits i remenem perquè es vagi desfent i s’integri amb el sofregit, salpebrem, però anem amb cura amb la sal, abans millor tastar-ho.

Afegim les dues cullerades de nata i espolsem una mica d’anet, remenem i deixem reduir la nata.

Rentar els pebrots, tallar-los per la meitat i treure les llavors. Farcim els pebrots amb el bacallà i els posem en una safata de forn.

Els fem coure al forn prèviament escalfat a 180 graus uns 15 minuts. Passat aquest temps els traiem i posem una capa d’allioli pel damunt, una mica de formatge ratllat i els tornem al forn 5 minuts més fins que quedin gratinats.

Tags: Bacallà, Pebrots

Notícies semblants: