Ingredients:
- Un pop
- Dues fulles de llorer
- Pebre en gra
- Un pebrot verd
- Un pebrot vermell
- Una ceba tendre
- Vinagre
- Pebre vermell dolç i un polsim de picant
- Sal i oli d’oliva verge extra.
Preparació:
Posar aigua a bullir en una olla ben gran, afegir abundant sal, unes boletes de pebre i els fulls de llorer.
Quan bulli, escaldar el pop, tres vegades seguides (ficar i treure, esperar que torni a arrencar el bull, tornar a ficar, així tres vegades).
Depenent de la mida del pop, coure entre 45 minuts i una hora.
Tallar les potes del pop a trossos no molt grans, posar-los en un bol, afegir una mica de pebre dolç, un polsim de picant i dues o tres cullerades d’oli, remenar tot bé perquè agafi el gust del pebre.
Tallem els pebrots i la ceba tot ben petit i amanim amb una mica de sal, oli i vinagre. Col·loquem el pop en un plat o safata i aboquem la vinagreta de pebrots i ceba pel damunt.