A partir d’avui els taxis ja poden oferir un preu tancat.


1
1 point

A partir d’avui 8 de juny entra en vigor el nou sistema tarifari dels taxis de Barcelona, ara ja podran oferir un preu tancat, similar al que ofereixen les plataformes VTC, com Uber o Cabify.

El nou sistema de preu tancat funciona a través d’una aplicació del mòbil que l’usuari s’haurà de descarregar i en ella podrà contractar un taxi a preu tancat, sense haver de dependre de la circulació de cada moment, de la distància o la demanda, tan sols haurà d’indicar l’origen i el destí del viatge.

L’aplicació serà l’encarregada de calcular tots aquests factors i així oferir un preu tancat. Aquest sistema conviurà amb el tradicional sistema tarifari de taxímetre i serà el client el que triarà el que més li convingui en cada moment.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.