Recepta de Cuina, Com es fa – Fricandó amb verduretes


-1
1 share, -1 points

Ingredients:

  • Un jarret de vedella
  • Una ceba
  • Dos grans d’all
  • Un tomàquet
  • Una copeta de conyac
  • Farina per arrebossar
  • Un full de llorer
  • Sal, sucre, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Ingredients per l’acompanyament: 

  • Dues patates grans
  • Set o vuit pastanagues baby
  • 150 grams de pèsols
  • Pa de motlle
  • Un got de llet

Preparació:

Salpebrar el jarret de vedella tallat a trossos prims i enfarinar-los.

Fregir-los en una paella amb una mica d’oli, quan es comencin a daurar, retirar-los i posar-los en una cassola.

En el mateix oli posar la ceba ratllada i deixar que es caramel·litzi, a foc lent uns 15 minuts, afegir els alls, el tomàquet amb un polsim de sucre per trencar l’acidesa i deixar a foc lent uns 10 minuts més.

Quan tinguem el sofregit fet afegim la copa de conyac, deixem que s’evapori l’alcohol i l’aboquem a la cassola on tenim el fricandó. Afegim el full de llorer, una mica d’aigua i deixem coure de 20 a 30 minuts a foc lent.

Saltem les pastanagues i els pèsols i els afegim a la cassola uns 10 minuts abans d’acabar la cocció del fricandó.

Mentre es fa el fricandó bullim les patates amb la seva pell en una olla amb aigua i sal. El temps dependrà de la mida de les patates, però aproximadament entre 10 i 15 minuts.

Quan les tinguem cuites les tallem a trossos grans i les afegirem a la cassola en l’últim moment, tan sols perquè agafin el gust de la salsa del fricandó.

Agafem una llesca de pa i amb l’ajuda d’un motlle el tallem en rodó, el suquem amb una mica de llet i el fregim. Servirà per acompanyar el plat.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
1 share, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
8
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada