NOTÍCIA INÈDITA: Per fi una autopista de Catalunya no tindrà peatge.


7
6 shares, 7 points

Segons ha anunciat el secretari general d’Infraestructures del Ministeri de Foment, a partir del primer de gener de l’any vinent, l’AP7 entre Tarragona i Alacant, deixarà de ser una autopista de peatge, per passar a ser lliure de pagament.

La data de l’1 de gener del 2020, coincideix amb la finalització de la concessió d’aquest tram entre Alacant i Tarragona, veurem que passa quan acabi la concessió de l’altre tram entre Tarragona i La Jonquera, que és l’any 2021.

El Ministeri estudiarà l’evolució del transit quan s’aixequin les barreres, que se suposa augmentarà significativament i per tant potser s’hauran de fer obres de reforç del ferm perquè pugui suportar l’augment de la circulació-i, o potser l’ampliació de carrils en alguns trams.

Altres vies de peatge que finalitzen la concessió l’any 2021 són l’autopista del Mediterrani AP2 fins a Saragossa, la C-32 entre Montgat i Palafolls i la C-33 entre Barcelona i Granollers, amb el famós peatge de la Roca en el que es formen llargues cues, sobretot a l’estiu.

Esperem que algun dia tinguem les mateixes autopistes lliures de peatge que tenen a la resta de l’Estat espanyol. Des del govern central no paren de recordar-nos que Catalunya és Espanya, esperem que ens equiparin en tot.


T'agrada? Compartiex-ho!

7
6 shares, 7 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
11
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
32
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
3
M'interesa
Em fascina Em fascina
17
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada