Recepta de Cuina, Com es fa – Llobarro al forn amb patates


Ingredients:

  • Dos llobarros grans marcats pel forn
  • Una llimona
  • Dues o tres patates grans
  • Una ceba
  • Un pebrot vermell petit
  • Un got de vi blanc
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Pelem, rentem i tallem les patates a trossos no molt grans, tallem la ceba en juliana i el pebrot en trossets ben petits.

Salpebrem les patates i les posem en una safata de forn amb una mica d’oli, quan comencin a agafar color afegim la ceba i el pebrot i deixem coure uns 7 o 8 minuts amb el forn a 200 graus.

Salpebrem els llobarros i els hi posem una rodanxa de llimona a cada tall i un altre dintre. Traiem la safata del forn i els posem damunt les patates.

Ho tornem a ficar al forn amb el gratinador encès i ho deixem coure a 180 graus de 10 a 15 minuts. De tant en tant agafem una cullera i aboquem una mica del suc damunt els llobarros.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
6
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
6
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada