Arriba a Barcelona un nou Scape Room, basat en la Sèrie: La Casa de Papel


El pròxim mes d’octubre arriba a Barcelona un nou Scape Room basat en la popular sèrie de televisió La Casa de Papel.

La Casa de Papel és una sèrie produïda per Atresmedia i distribuïda per Netflix. Un atracament perfecte, sofisticat i el més gran mai perpetrat a la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre. L’ideòleg del pla recluta a vuit persones, totes elles molt diferents, però amb un detall en comú: Cap té res a perdre.

Durant mesos planegen l’atracament i quan arriba el moment s’endinsen a la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre on estaran tancats onze dies amb 67 ostatges. El seu objectiu és imprimir 2.400 milions d’euros, euros nets, sense marcar, però no ho tindran gens fàcil, la policia els té rodejats.

FOTO: NETFLIX

L’Escape Room que arribarà a Barcelona el 19 d’octubre, vol reproduir escenes de la sèrie. Ens endinsarem a la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre, ens ficarem en la pell dels atracadors i haurem d’intentar escapar amb els 2.400 milions d’euros abans que ens enxampi la policia i sigui massa tard.

L’any passat per les mateixes dates es va fer a Madrid i va ser un èxit absolut, aquest any podrem gaudir a Barcelona.

Si voleu comprar les entrades, ho podeu fer a La Casa de Papel – Scape Room , no espereu molt que s’esgoten.

FOTO: NETFLIX

T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
4
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada