Sabadell vol fer un Parc Temàtic de Maquetes dels edificis més emblemàtics del món.


-1
-1 points
Parc Madurodam – La Haia

L’empresa sabadellenca Corporació Start.Point presentarà aviat un projecte per fer al Vallès Occidental, un Parc Temàtic amb maquetes dels edificis i entorns més emblemàtics de tot el món.

Miniworld Park, que així s’anomenaria el parc, constaria de 20.000 metres quadrats on s’exposarien les maquetes a escala 1:25 i 1:33, d’edificis i entorns del món, amb automatismes, com poden ser trens, vaixells o personatges en moviment.

Es reproduirien les meravelles del món, castells, gratacels, catedrals, temples orientals, en definitiva les construccions o entorns que tots tenim al cap. Serà una forma de promocionar la cultura i l’art mundial sense sortir de casa nostra.

No serà una Catalunya en Miniatura com la que tenim a Torrelles de Llobregat on podem passejar entre les maquetes a escala 1:25 dels edificis i entorns més emblemàtics del nostre país. Un parc temàtic creat l’any 1983 amb l’objectiu de ser un mapa representatiu dels llocs més destacats de les terres catalanes.

Catalunya en Miniatura – Torrelles de Llobregat

En el cas del Miniworld Park, el mapa no es limita a un lloc concret, sinó que vol ser representatiu dels llocs més emblemàtics del món. El model que volen adoptar en Miniworld Park, és més semblant al que existeix a Holanda, en el parc Madurodam, un dels parcs de maquetes més famosos del món.

 

Un cop aprovat i presentat el projecte, es preveu que les obres durin uns dos anys.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.