CUINA

Recepta de Cuina, com es fa – Canelons d’estiu

Ingredients:

  • Sis rodanxes de gall dindi o pernil cuit
  • Dues patates
  • Dues pastanagues
  • 50 grams de pèsols
  • Un ou
  • Olives verdes farcides
  • Olives negres sense ós
  • Una llauna de tonyina en oli d’oliva
  • Una llauna de melva en oli d’oliva
  • Un pebrot del “piquillo
  • Un pot de maionesa petit
  • Enciam i uns brots de germinats
  • Sal i oli d’oliva verge extra, vinagre o llimona (opcional)

Preparació:

Posar les patates i les pastanagues (naturalment tot net) en una cassola amb aigua i coure una 1/2 hora, 8 minuts abans d’acabar la cocció introduïm l’ou, els pèsols i afegim la sal.

Escórrer i deixar que es refredi una mica. Un cop fred pelem les patates i l’ou, ho tallem tot a quadradets petits, fem el mateix amb les pastanagues i les afegim a les patates junt amb els pèsols. Incorporem les olives verdes picades petites, reservant alguna per decorar el plat.

Afegim la llauna de tonyina i la maionesa, barregem tot i tastem de sal.

Preparem un plat amb un fons d’enciam i l’amanim amb una mica de sal, oli d’oliva verge extra i si us agrada, una mica de vinagre o llimona.

Farcim les rodanxes de gall dindi o pernil amb l’amanida russa, com si fos un caneló i les anem col·locant damunt l’enciam. Les decorem amb unes rodanxes d’olives negres i verdes, la melva, el pebrot i uns brots de germinats.

Notícies semblants: