Vallcebre busca una família que vulgui instal·lar-se i obrir un negoci al poble.


Vallcebre un petit poble de 246 habitants a l’Alt Berguedà ha obert un concurs per trobar una família que es vulgui instal·lar, escolaritzar els seus fills i obrir un negoci al poble.

L’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han restaurat una masia del segle XIX perquè es pugui instal·lar una família. L’habitatge de 95 m² i 3 habitacions, està en la primera planta i totalment equipat. Les condicions del lloguer són molt avantatjoses per la família que vulgui anar en condicions de masovers.

Cuina totalment equipada – Foto: Vallcebre.cat

Un dels requisits que demana el concurs és que la família interessada obri un negoci a la planta baixa de la masia, això sí totes les despeses per posar-ho en funcionament, seran a càrrec de la família, s’estima que per acabar de condicionar la planta baixa s’hauria de fer una despesa d’uns 18.000 €. Actualment tan sols hi ha una botiga al poble, una botiga de queviures.

Aquesta idea va sorgir per garantir la continuïtat de l’escola i que no es vegi abocada al tancament. Per tant un altre dels requisits és que escolaritzin els seus fills a l’Escola Rural de Vallcebre, que ofereix una aposta pedagògica innovadora, dins la xarxa d’Escoles Verdes.

Si esteu interessats en aquest projecte, trobareu totes les condicions del concurs a la web Vallcebre.cat i el pròxim 20 de setembre faran una jornada de portes obertes de 10 a 12 del matí.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada