No us perdeu el Pregó alternatiu de la Mercè 2019 del gran Toni Albà

Manuela Carmena durant el Pregó de les Festes de la Mercè 2019

Manuela Carmena, exalcaldessa de Madrid, va ser l’encarregada de fer el Pregó de les Festes de la Mercè d’aquest any.

Algunes de les seves frases van ser: 

Soy madrileña por los cuatro costados pero enamorada de Catalunya y Barcelona. Y empeñada en unir, como sea y para siempreestas dos ciudades

Qué importanteme parece a , el valor del concepto de la merced, que es el de la acogida, el de la compasión, el de la ayuda a quien más lo necesitaEstoy segura de que también lo compartís”.

Tuve la inmensa suerte de vivir dos años aquí. Era otra Barcelona, la Barcelona de los años 60 del siglo pasado. Como antes os decíame enamoré de vuestra ciudad. Era ya muy bella entoncesaunque la hayáis mejorado tanto después“.

Recordem que Manuela Carmena i el seu marit van viure a Barcelona quan van ser expulsats per la Universitat de Madrid on ella estava cursant Dret. Una ciutat de Barcelona que segons les seves paraules, els va acollir amb els braços oberts.

Durante mi estancia en Barcelona me esforcé en entender bien el catalán. Eso lo logré, pero no así hablarlo”.

“En el juzgado de guardia conocí a Montserrat Roig, que sería esa gran escritora catalana que fue joven siempre

Com ja ens té acostumats el gran Toni Albà des de fa anys amb les seves paròdies sobre esdeveniments actuals, en aquesta ocasió no ens ha volgut decebre i ens ofereix el Pregó Alternatiu de les Festes de la Mercè 2019, no us el perdeu. 

Tags: Festa Major de la Mercè, Pregó alternatiu, Toni Albà

Notícies semblants: