Recepta de Cuina, Com es fa – Figues amb mató


0
1 share

La imatge ja ho diu tot d’aquesta recepta, no cal molta explicació, però ara que estem en plena temporada de figues, us aconsellem que la tasteu.

Ingredients:

  • Figues
  • Mató
  • Unes fulles d’alfàbrega o menta per decorar.
  • Mel (opcional)

Preparació:

Rentar les figues i tallar-les per la meitat sense arribar al final, que ens quedin obertes.

Posar una culleradeta de formatge fresc dins de cada figa i decorar amb alfàbrega o menta.

Si us agrada el dolç, també podeu posar un rajolí de mel pel damunt i acompanyat d’un xarrup de vi dolç resulten unes postres delicioses.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
1 share

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
5
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada