Sabeu qui fa el millor pa de pagès de Catalunya?


-1
3 shares, -1 points

Segons el concurs que convoca ja fa sis anys el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, el guanyador de l’edició d’aquest any és el Forn Mistral de la Ronda Sant Antoni, 96 de Barcelona.

Aquell forn que trobem baixant des de la plaça Universitat a mà esquerra, que en el moment que arribem comencem a sentir una flaire de croissants acabats de fer i aquell aparador ple d’ensaïmades, croissants o brioixos als quals no ens podem resistir, sense oblidar la coca d’anís, però que sempre que entrem acabem comprant el pa del dia i ara sabem que és el millor pa de Catalunya.

Forn Mistral Ronda Sant Antoni, 96 – Foto: Forn Mistral

El Forn Mistral tal com el coneixem avui en dia va obrir l’any 1977, quan el matrimoni d’en Jaume Bertran i la Pilar van decidir obrir el seu propi negoci i que anys més tard el van ampliar a cafeteria on avui en dia podem gaudir d’uns esmorzars o berenars, tant dolços com salats de primera categoria.

El jurat que ha atorgat el premi al Forn Mistral, estava format per la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, i Antoni Figuera, president del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, entre d’altres i la valoració s’ha fet a partir d’un tast a cegues on s’havia de valorar aspectes com el color, l’aroma, el sabor, la cocció, el pes i el temps de conservació, d’un total de 27 fleques catalanes presentades al concurs.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
3 shares, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
22
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
9
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
5
M'interesa
Em fascina Em fascina
3
Em fascina

2 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

  1. Haurien de fer una criva!! Doncs ni de tros és el millor pa de catalunya!! Potser si el de Bcn però us puc assegurar que del territori no!! I de tros!! Podeu anar a provar als hostalers d’en bas, a sant boi de lluçanès “per mi el millor” o bé a Fortià!!! Preneu nota i no feu concursos a cegues!! Barcelona no defineix tot catalunya ni de tros!! Apali!

  2. En tot cas serà el millor pa de pagés dels 27 presentats, però no de Catalunya. A Catalunya hi han mes de 27 forners i a Lleida hi han PANS espectaculars!