El millor croissant de mantega de l’Estat torna a ser barceloní.


-1
-1 points

Com cada any l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona ha celebrat el seu Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya, que aquest any ha arribat a la seva XII edició a la qual s’han presentat 70 pastisseries de tot l’Estat.

Toni Vera, de la Pastisseria Canal de Barcelona ha guanyat per segona vegada el guardó que l’acredita com a millor artesà de croissant de mantega de tot l’Estat. L’any 2016 va guanyar per primer cop.

La Pastisseria Canal, fundada l’any 1970 per Xavier Canal, té dos locals a la Ciutat Comtal, una al carrer Muntaner, 566 i l’altre al carrer Calvet, 15.

El pastisser Toni Vera un estudiant de Química de Badalona que va començar a treballar al Forn Bertran, cinc anys més tard al Forn Bubó i Comas per acabar a la Pastisseria Canal, on treballa actualment.

El jurat del Concurs al Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya, valora el gust, l’alveolat, el fullat, el color, el format i l’acabat. Toni Vera va obtenir la següent puntuació en cada característica:

  • Gust – 40 punts
  • Alveolat – 15 punts
  • Fullat – 15 punts
  • Color – 10 punts
  • Format – 10 punts
  • Acabat – 10 punts

Toni Vera agafa el relleu d’Albert Roca de les pastisseries Sant Croi de Barcelona, que l’any passat va guanyar també per segona vegada,  les edicions del 2009 i del 2018.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
-1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada