L’Imperi dels Objectes de Decoració Nadalenca s’instal·la a Barcelona.


2
2 shares, 2 points
Botiga a Oberammergau, Baviera (Alemanya) – Foto: Käthe Wohlfahrt

La botiga de decoració nadalenca més famosa del món obrirà el pròxim 6 de novembre a les 12 del migdia al carrer Banys Nous, 15 de Barcelona. Sempre és ben rebuda la notícia de l’obertura de nous establiments, però en aquest cas Käthe Wohlfahrt s’ubicarà en el local d’una botiga històrica de la ciutat, la cistelleria Germanes Garcia, S.L. que com altres va tancar a principis d’any.

Käthe Wohlfahrt una empresa familiar que va començar a Baviera (Alemanya)l’any 1964, s’ha convertit en tot un imperi de la decoració nadalenca, amb una desena de botigues a Alemanya, dues a Bèlgica, una a França una al Regne Unit i una als Estats Units, per fi aterra a Barcelona.

Botiga a York (Regne Unit) – Foto: Käthe Wohlfahrt

Aquesta serà la primera botiga que obre la cadena alemanya a l’Estat espanyol i una de les més grans de la Ciutat Comtal dedicada exclusivament a la decoració nadalenca. El dubte que ens queda és si passades les festes, continuarà oberta o tancarà fins a l’any vinent.


T'agrada? Compartiex-ho!

2
2 shares, 2 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
19
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada