El Gran Recapte d’Aliments 2019 necessita voluntaris


A una setmana vista de què es faci el Gran Recapte d’aliments d’enguany, els organitzadors fan una crida al voluntariat. Encara falten 8.000 voluntaris per dur a terme aquesta obra solidària, sobretot a Barcelona i l’Àrea Metropolitana.

Els productes més necessaris són l’oli, les conserves de peix i verdures i la llet. Una novetat d’aquest any és que en les parades dels mercats es podran comprar tiquets a un preu de 3 € que després els bancs d’aliments distribuiran perquè la gent pugui comprar productes frescos com ous, carn o peix. 

A Barcelona s’han adherit a aquesta iniciativa els mercats del Carmel, Horta, la Mercè, l’Estrella i l’Abaceria.

Per lluitar contra el canvi climàtic, se substituiran els clàssics contenidors de cartó per sacs de roba reutilitzables.

Si teniu unes hores lliures els dies 22 i 23 de novembre i voleu ser solidaris, apunteu-vos al Gran Recapte.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
2
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.