Tres jornades de portes obertes al Museu del Disseny


1
1 point
Museu del Disseny – Plaça de les Glories, Barcelona

Per celebrar el seu 5è aniversari el Museu del Disseny de Barcelona ens oferirà tres jornades de portes obertes. Del 13 al 15 de desembre podrem visitar gratuïtament les diferents exposicions permanents del museu i una exposició temporal dedicada a Victor J. Papanek.

Aquests mateixos dies se celebra la 8a edició de la Design Market Barcelona, organitzada pel Foment de les Arts i el Disseny (FAD), la fira més important de dissenyadors on podrem gaudir d’objectes decoratius, artesania, moda, joieria o il·lustracions, més de 100 expositors ens oferiran les seves obres.

Dissabte i Diumenge al Museu del Disseny podrem participar de les visites dinamitzades adreçades a famílies amb nens d’entre 6 i 12 anys, prèvia inscripció al taulell d’informació, al preu de 3 € per persona.

Si ús interessa, visiteu la web del Museu del Disseny – Plaça de les Glories, 37-38 de Barcelona


T'agrada? Compartiex-ho!

1
1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.