L’Hospital Clínic el millor de Catalunya i el segon de tot l’Estat.


-4
8 shares, -4 points

Per cinquè any consecutiu l’Hospital Clínic de Barcelona és considerat com el millor hospital de Catalunya i el segon de l’Estat per darrere de la Fundació Jiménez Díaz de Madrid que ocupa la primera posició en l’índex d’Excel·lència Hospitalària.

L’encarregat d’elaborar aquest rànquing és l’Institut Coordenades de Governança i Economia Aplicada, que elabora l’índex d’Excel·lència Hospitalària a partir d’enquestes fetes a més de 2.000 professionals de la salut de tot l’Estat. L’Hospital de la Vall d’Hebron s’ha situat en el segon lloc de Catalunya i sisè d’Espanya. 

Els cinc primers de Catalunya han estat: 

1 – Hospital Clínic
2 – Hospital de la Vall d’Hebron
3 – Centre Mèdic Teknon
4 – Hospital Quironsalud
5 – Hospital de Sant Pau

En aquest índex es valoren els serveis oferts pels centres hospitalaris, com la qualitat assistencial, l’atenció personalitzada o l’eficiència dels recursos.


T'agrada? Compartiex-ho!

-4
8 shares, -4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
44
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
3
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
6
M'interesa
Em fascina Em fascina
5
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada