Mor Isabel Clara Simó, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes


Avui hem de lamentar la pèrdua d’Isabel Clara Simó. L’escriptora nascuda a València ara fa 76 anys, a mort avui en la seva localitat natal d’Alcoi a conseqüència de l’esclerosi contra qui lluitava feia anys.

La guanyadora del Premi d’Honor de les Lletres Catalanes l’any 2017, va néixer a Alcoi l’any 1943, es va llicenciar en Filosofia a la Universitat de València i ha estat considerada com una de les escriptores catalanes més rellevants de la literatura catalana moderna.

Títols com “És quan miro que hi veig clar”, “Històries perverses”, “La Salvatge”, “Amor meva són els que la van fer mereixedora de tants premis rebuts en la seva trajectòria. Descansa en pau Isabel Clara Simó.

Ben aviat les xarxes socials s’han omplert de missatges de condol per aquesta gran pèrdua de les lletres catalanes.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.