Recepta de Cuina, Com es fa -Truita de riu farcida d’espinacs i altres verdures


Ingredients:

  • Una truita de riu per persona
  • 150 grams de mantega
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • Un pebrot verd
  • Tomàquets xerri
  • 200 grams de fulls d’espinacs
  • Uns quants pinyons
  • Un gotet de vi blanc
  • Unes gotes de llimona
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Netegem les truites, les obrim per la meitat i traiem l’espina (això també ens ho poden fer a la peixateria).

En una paella una mica d’oli i una mica de mantega fem un sofregit amb la ceba i el pebrot tot tallat en juliana, quan la ceba comenci a enrossir-se afegim l’all ben picat i els tomàquets tallats per la meitat. Salpebrar, remenar i deixar coure dos minuts. Ho traiem i reservem.

En la mateixa paella, posem una mica d’oli i la resta de la mantega; saltem els espinacs amb els pinyons, salpebrem i deixem coure entre 3 o 4 minuts i reservem.

Preparem una safata pel forn, untada amb oli o mantega, posem un llom de la truita, les verdures al damunt i la tapem amb l’altre llom. Les ruixem amb una mica de vi blanc i unes gotes de llimona i les fem coure al forn a 180° uns 10 minuts.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.