La Millor Pasta de te artesana 2020 es fa a Barcelona


Foto: L’Aletier

Aquesta setmana passada es va celebrar a Sevilla la quarta edició dels premis Dulcypas a la Millor Pasta de te artesana d’Espanya i l’Atelier d’Eric Ortuño de Barcelona va aconseguir el primer premi d’entre els 265 forns i pastisseries que es van presentar a concurs.

A L’Atelier en ple eixample barceloní al carrer Viladomat, 140 bis, entre Diputació i Consell de Cent, trobem l’escola de pastisseria i botiga degustació dirigida pel xef pastisser Eric Ortuño.

Foto: L’Aletier

Una de les notes distintives de la pastisseria L’Atelier és la qualitat dels ingredients emprats en unes elaboracions creatives i delicades, que són una delícia pel nostre paladar, amb una gran varietat de productes, des dels individuals amb sorprenents decoracions fins als millors pastissos o pastes de te, cup cakes, etc.

Foto: L’Aletier

L’elaboració que s’ha endut el premi a la Millor Pasta de te de l’Estat espanyol feta per Eric Ortuño, és una combinació de caramel salat amb avellanes. El jurat li ha atorgat un total de 476,5 punts, tan sols 2,5 punts de diferència la separen del segon classificat, que ha estat l’elaborada per Natalia Polaina de la pastisseria Los Baltazares de Sevilla i en tercera posició amb 455,5 punts la pastisseria gallega Amaquia dels germans Alvaro i Daniel Alvarez.

Pastes de te

Per primer any també s’han entregat premis a la Millor Pasta de Te de cada comunitat amb els següents resultats:

  • Andalusia – Los Baltazares
  • Aragó: Capricho Taller de Chocolate
  • Balears: Es Forn des Pla de Na Tesa
  • Catalunya – L’Atelier
  • Canàries – 100 x 100 Pan y Pastelería
  • Cantàbria: Pastelería Delicatessen Sucré
  • Castella la Manxa: Pastelería Heladería La Rosa
  • Castella i Lleó: Confitería Santa Lucía
  • Madrid – Pastelería Nunos
  • Navarra – Bombones Torres
  • València – Dalua
  • Extremadura – Pastelería Orón y Chaves
  • Galícia: Pastelería Amaquia
  • País Basc – Gozatu Gozotegia
  • Astúries – Baiba Café
  • Múrcia: Confitería Espinosa
  • La Rioja: Pastelería Ramfl

Moltes Felicitats a la pastisseria L’Atelier, al seu xef Eric Ortuño i a tot el seu equip. 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada