Media Markt llogarà electrodomèstics a la seva botiga del Prat de Llobregat


Media Markt vol donar un tomb al seu negoci i vol posar en marxa una iniciativa pionera, llogar electrodomèstics i productes de tecnologia.

D’aquí a dos mesos es farà la prova pilot a la botiga que té la marca al Prat de Llobregat i si té èxit entre els clients, ho instauraran en la resta de les 88 botigues que tenen a tot el territori nacional.

 

Així ho va anunciar ahir el Conseller Delegat de Media MarktAlberto Álvarez:

“Estamos pasando de un modelo transaccional a relacional. Los consumidores ya no valoran tanto la propiedad como el disfrute. Nosotros tenemos que obligarnos a proporcionar servicios como estos para satisfacer a nuestros clientes”.

Una bona idea, ja que hi ha molta gent que no necessita un electrodomèstic sempre, per exemple una família podrà llogar una nevera, rentadora o televisió per una casa de vacances, un ordinador mentre ens reparen el nostre, etc.

Aquesta no és l’única novetat que va presentar ahir Alberto Álvarez, també va anunciar que traurà al mercat quatre marques pròpies de petits electrodomèstics i accessoris tecnològics, KoenicPEAQOK e ISY.

 

Dins l’economia circular també oferiran la possibilitat d’entregar els nostres smarthones usats, que Media Markt ens recomprarà per tornar a condicionar-los i donar una segona vida als dispositius tecnològics, New Life“.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada