Per segon cop a la història se suspèn La Patum de Berga.


Per segon cop a la història s’ha suspès La Patum de Berga, el primer cop va ser durant la Guerra Civil, l’any 1938 i ahir l’Ajuntament de la ciutat va decidir suspendre la celebració del mes de juny, a causa del Coronavirus, però no es descarta que es faci al setembre, si les circumstàncies ho permeten.

En el comunicat emès pel consistori afirmen que la festa que s’havia de celebrar els dies 10 i 14 de juny se suspèn i acaba amb aquestes paraules: “també respon al fet de no poder garantir que la celebració es desenvolupi amb les màximes garanties de salut i seguretat per a les persones que hi participen i en formen part”.

Recordem que La Patum de Berga és la festa del foc més important de Catalunya que cada any se celebra el dijous de Corpus Christi. A les dotze del migdia sona el tabal que dóna la benvinguda a La Patum i comencen cinc dies de foc, balls i xerinola. Aquest any en funció de com evolucioni la Covid-19, haurem d’esperar al setembre.

Quedem-nos amb imatges de la celebració d’altres anys.

Els Segadors a la Patum 2018

T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
3
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.