Recepta de Cuina, Com es fa – Pollastre amb escamarlans


-1
1 share, -1 points

Ingredients:

  • Un pollastre o quatre cuixes
  • Vuit o deu escamarlans
  • Dues cebes mitjanes
  • Dos tomàquets madurs
  • Una culleradeta de farina
  • Una copa de conyac
  • Un got de brou de pollastre
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Ingredients per la picada:

  • Dos grans d’all i una mica de julivert
  • Dues galetes Maria
  • 10 ametlles
  • Una peça de xocolata negre

Preparació:

Salem els escamarlans i els fregim en una cassola amb una mica d’oli, volta i volta i els reservem.

Salpebrem el pollastre i el fregim en la mateixa cassola que hem fet els escamarlans, quan estigui daurat el traiem i el reservem.

A la mateixa cassola fem un sofregit amb la ceba ratllada, quan estigui daurada afegim els tomàquets també ratllats, posem un polsim de sucre, una mica de sal i deixem que es vagi fent a poc a poc.

Quan el sofregit ja estigui ben fet, afegim el pollastre, la copa de conyac i flamegem. Incorporem el got de brou i deixem coure a foc lent uns 15 minuts. Mentre cou fem la picada amb la xocolata.

Si veiem que la salsa ens queda molt líquida, afegim una culleradeta de farina, remenem i posem els escamarlans i la picada. Ho deixem coure uns 10 minuts més i ja estarà a punt per servir.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
1 share, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
10
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.