Recepta de Cuina, Com es fa – Calamarsets a l’allet


-1
1 share, -1 points

Ingredients:

  • Un quilo de calamarsets que no siguin molt grans
  • Un bitxo
  • Cinc grans d’all
  • Julivert
  • Una copa de conyac
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Netejar els calamarsets i tallar-los en dos o tres trossos.

En una cassola amb una mica d’oli fregim els alls tallats ben petits i el bitxo també tallat. Quan els alls comencin a daurar-se, afegim els calamars i remenem.

Un cop els calamars hagin tret tota l’aigua, tapem i deixem a foc mitjà uns 20 minuts, si veiem que ens quedem sense aigua, afegim una mica.

Salpebrem, incorporem la copa de conyac i deixem que es redueixi l’alcohol. Espolsar una mica de julivert pel damunt i ja estan a punt per servir.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
1 share, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.