CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Albergínies farcides de bacallà

Ingredients:

  • Tres albergínies
  • 400 grams de bacallà al punt de sal
  • Una ceba
  • Un pebrot vermell
  • 2 grans d’all
  • Formatge ratllat
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Rentem les albergínies, les tallem per la meitat, els hi fem uns talls a la polpa i les col·loquem en una safata pel forn. Afegim un rajolí d’oli pel damunt i les fem coure al forn a 200° uns 20 minuts.

Mentre les albergínies estan al forn, preparem un sofregit amb la ceba tallada ben petita i els alls ben trinxats. Quan comenci a enrossir-se, afegim el pebrot picat ben petit, salpebrem i deixem coure uns 7 minuts.

Incorporem el bacallà esmicolat i la polpa que haurem tret de les albergínies, reservant la pell per farcir. Rectifiquem de sal i deixem coure uns 7 minuts més.

Farcim les albergínies, les cobrim amb formatge ratllat i les posem a gratinar uns 7 o 8 minuts.

Tags: Albergínies, Bacallà

Notícies semblants: