Tres marxes lentes de vehicles amb treballadors de Nissan surten cap a Barcelona


A hores d’ara tres marxes lentes de vehicles surten de les tres plantes de Nissan a Barcelona, de la Zona Franca, de Montcada i Reixac i de Sant Andreu de la Barca, amb direcció al consolat del Japó a l’avinguda Diagonal.

Els treballadors de Nissan pretenen col·lapsar Barcelona com a protesta al tancament de la factoria de Barcelona, que deixarà al carrer 3.000 treballadors directes i més de 20.000 indirectes.

A aquestes marxes, s’han afegit entitats i partits en senyal de solidaritat i suport a les famílies de Nissan, com ha estat el cas d’ERC a Sant Andreu de la Barca, amb la presència de regidors i el president de la secció local. 


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.