Recepta de Cuina, Com es fa – Amanida amb popets


1
1 point

Ingredients:

  • 1/2 quilo de popets
  • Un cabdell d’enciam per persona
  • Tomàquet d’amanir
  • Cogombre
  • Ceba
  • Olives negres
  • Un full de llorer
  • Sal, pebre negre en gra i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

Si els popets són frescos, millor els congelem un dia o dos perquè la cocció sigui més fàcil.

En una olla amb abundant aigua amb sal, uns grans de pebre i un full de llorer fem coure els popets entre 25 a 30 minuts.

Preparem l’amanida amb un cabdell d’enciam per persona, tomàquet, cogombre, ceba i olives negres. Si us agrada podeu afegir un bitxo en vinagre i afegim els popets pel damunt.

Amanir amb sal, oli i vinagre al gust.


T'agrada? Compartiex-ho!

1
1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.