Avui ens ha deixat l’actriu Carme Contreras, la popular farmacèutica del Cor de la Ciutat


0
1 share
Carme Contreras en el paper de Roser al Cor de la Ciutat

La popular actriu Carme Contreras ha mort avui als 87 anys. La Carme es va colar en les nostres llars a través de la seva intervenció en la sèrie El Cor de la Ciutat, interpretant el paper de la Roser, la farmacèutica del barri.

Carme Contreras va néixer a Saragossa, a principis dels anys 50 va començar a treballar al teatre i al cinema, però també va ser una gran professional del doblatge on va arribar a ser la veu d’ET. Recordeu aquelles frases del petit extraterrestre? “Mi casa”, “Teléfono, era la Carme qui les pronunciava.

De la quinzena de pel·lícules que va fer podem destacar Placido” de Berlanga, de l’any 1961, on interpretava el personatge de Viviana.

L’encarregat de fer pública la notícia ha estat, per desig de la família,  Roger Peña Carulla, fill de la Montserrat Carulla  i ho ha fet amb aquest tuit.

Descansa en Pau, Carme. Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família de l’actriu.


T'agrada? Compartiex-ho!

0
1 share

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
8
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.