Barcelona té assegurat el Mobile World Congres fins a l’any 2024


El Govern de la Generalitat farà una aportació anual de 5 milions d’euros a la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation, per la celebració del congrés mundial de telefonia mòbil que es fa cada any a la Ciutat Comtal, així com per les actuacions aprovades pel patronat de la fundació, destinades a promoure i fomentar l’ús de les tecnologies i solucions mòbils a Catalunya.

Amb aquesta aportació es garanteix la presència del Mobile World Congres a Barcelona fins a l’any 2024. L’entitat organitzadora ja ha anunciat que l’any vinent està previst que se celebri entre l’1 i el 4 de març, encara que a causa de la Covid-19, l’edició podria tenir un format que combinaria actes i exposicions presencials i altres virtuals.

La celebració del MWC suposa per Catalunya un impacte econòmic de més de 500 milions d’euros.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.