CUINA

Recepta de cuina, Com es fa – Creps d’espàrrecs i pernil

Ingredients:

  • 100 grams de pernil ibèric
  • Un manat d’espàrrecs frescos
  • Julivert

Ingredients per fer les creps:

  • 2 ous sencers.
  • 1 cullerada petita de sal.
  • 375 ml. de llet sencera.
  • 125 grams de farina.
  • Una cullerada gran d’oli d’oliva
  • Mantega per fregir les creps.

Preparació:

En una olla amb aigua bullent escaldem els espàrrecs, un minut, els traiem i els reservem.

Batre tots els ingredients per fer les creps menys la mantega, fins a obtenir una pasta molt fina.

Escalfar una paella, refregar un tros de mantega per tota la paella i quan sigui ben calent, posar dues cullerades grans de pasta, moure la paella perquè la pasta es reparteixi, com si féssim una truita.

S’ha de fer molt de pressa, perquè es crema aviat. Donar-li la volta per fer-la per l’altra banda. Els anem apilant en un plat.

Agafar una crep i farcir-la amb dos espàrrecs i pernil que tapi la llargada dels espàrrecs, embolicar i col·locar en una safata de forn.

Cobrir-los amb beixamel i posar a gratinar al forn uns 7 o 8 minuts, fins que ens quedin una mica torrats pel damunt. Servir amb una mica de julivert trinxat per sobre.

Tags: Creps, Recepta

Notícies semblants: