CUINA

Recepta de Cuina, Com es fa – Favetes amb pernil ibèric


Ingredients:

  • Un pot gran de favetes baby ja cuites
  • 100 grams de taquets de pernil
  • Una ceba
  • Dos o tres alls tendres
  • 1/2 got de vi blanc
  • Uns fulls de menta
  • Un polsim de pebre vermell dolç
  • Sal, pebre negre i oli d’oliva verge extra.

Preparació:

En una paella amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba i els alls, tot tallat ben petit. Quan la ceba estigui enrossida, afegim els taquets de pernil i deixem coure dos minuts.

Afegim un polsim de pebre vermell dolç, remenem i posem el vi. Deixem dos minuts més i incorporem les faves rentades prèviament i els fulls de menta.

Salpebrem, tenint en compte que el pernil ja és salat, millor tastar-ho i com les favetes ja són cuites, ho deixem coure entre 7 o 10 minuts perquè s’integrin tots els sabors.

Tags: Recepta

Notícies semblants: