El Primer Pessebre Vivent de Catalunya – Fe, Seny i Art del Poble Català.


2

Ara fa 57 anys va néixer el Primer Pessebre Vivent de Catalunya, concretament el 24 de desembre de l’any 1962. La població de Corbera de Llobregat és volca any rere any en aquesta representació. Més de 200 figurants i 50 tècnics fan possible la representació d’escenes nadalenques i els costums catalans, d’art i oficis, des de mitjans de desembre fins passat Reis.

No cal dir que totes les persones que hi participen són voluntaris i l’entitat organitzadora, Amics de Corbera, fundada per Josep Rodrigo i Puig, no té cap ànim de lucre. Aquest any des de 30 de novembre fins al 12 de gener durant els caps de setmana i festes nadalenques es fan representacions a partir de les 6 de la tarda.

L’any 1992 la Generalitat de Catalunya va atorgar la Creu de Sant Jordi a Amics de Corbera, per crear i mantenir una tradició tan arrelada al nostre país i l’any 2010 va ser declarat com a Festa Local d’Interès Turístic.

El recorregut d’uns 700 metres, dins del marc espectacular que ofereix la Penya del Corb, va acompanyat de música i narracions que ens fan viure des de prop el fet del naixement de Crist. Independentment del caràcter religiós, és un espectacle digne de veure, ple de llum entre les muntanyes de Corbera, el caliu del foc a terra i sobretot l’amabilitat de totes les persones que el fan possible.

Malgrat que el recorregut és per terreny muntanyós amb pujades i baixades, ús podem dir des de l’experiència personal que hi ha rampes d’accés per minusvàlids i personal de l’organització disposats a ajudar en tot moment a qui ho necessiti.

  Si voleu més informació o comprar entrades visiteu: Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat


T'agrada? Compartiex-ho!

2

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
9
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.