Lleida crea uns Caramels de Boira

Per tots és conegut que Lleida és la terra de la boira i algun profit havien de treure d’ella.

“Espessa i melangiosa boira,
enigma del més enllà,
arbres indefinits,
muntanyes ignorades”

Els creadors d’aquesta idea han sigut la gent de Boira Experience, que si fins ara s’havien atrevit a fer caminades sota la boira, ara aposten perquè la gent tasti el gust que té aquest fenomen meteorològic.

Els caramels els fa la fàbrica de dolços VdaPifarré i Cia, S.L. de Bellpuig. No va ser fàcil trobar el gust adequat per aquest caramel, van haver de fer set proves fins a aconseguir el sabor definitiu.

La boira ja es pot tastar en forma de caramel | BOIRA EXPERIENCE

Avui en dia sentim per tot arreu que el sucre és nociu per la salut, per això els Caramels de Boira, no porten sucre, estan fets amb estèvia, sense al·lèrgens i amb aromes de les plantes identificatives de la terra de la boira. En resum, plens d’enyorança pels lleidatans que viuen fora de la seva terra.

El Caga Tió ja ha cagat uns quants a les llars catalanes, encara sou a temps de dir-los als Reis Mags que els demanin on line en aquesta adreça: Boira Experience.

Tags: ,

Notícies semblants: