Avui fa 22 anys que ens va deixar Carles Sabater, cantant de Sau.


9
6.5k shares, 9 points

Avui fa 22 anys que ens va deixar Carles Sabater Hernández, el cantant de Sau, era el 13 de febrer de 1999. La nit anterior havien fet un concert a Vilafranca del Penedès, era el primer concert de la gira celebrant els 12 anys de la formació de Sau.

En acabar el concert, en Carles es va començar a trobar malament, el van trasleadar en ambulància fins a l’hospital però ja de matinada els serveis mèdics no van poder fer res per recuperar-lo. Una parada cardiorespiratòria va ser la culpable de la mort d’en Carles als 36 anys.

Carles Sabater i Pep Sala, el compositor de Sau, es van conèixer gràcies a un programa de TV3 on Carles Sabater presentava la secció de música i li va fer una entrevista a Pep Sala, que llavors donava classes de música a Vic.

Des del primer moment que es van veure, van començar a parlar de música i van començar a rumiar la idea de crear un grup, així va néixer Sau. El seu primer concert va ser a Vilanova de Sau l’any 1987 i Sau es va apagar el mateix dia de la mort d’en Carles Sabater, dotze anys de feina per convertir-se en un dels grups de rock català més importants de la història del pop rock català.

Vint anys després els mateixos components, tot l’equip de l’antic Sau van crear un nou grup Sau30. No és Sau que torna als escenaris, això és impossible sense la veu d’en Carles, és un projecte que s’ha concebut des del record de les espectaculars gires de la banda.

Quan es compleixen 22 anys de la mort d’en Carles Sabater, tenim una altra trista notícia relacionada amb SAU, segons ha informat Pep Sala, el baixista i exmembre del grup, Jacint Bonell va morir aquesta setmana amb 67 anys.

En Jacint va formar part de la banda que lideraven Pep Sala i Carles Sabater, entre 1994 i 1996, un cop va deixar SAU, en Bonell es va dedicar al jazz. Pep Sala ha volgut acomiadar-se amb aquestes paraules:

“Ens ha deixat un dels nostres, en Jacint Bonell. El nostre condol a la seva família. Bon viatge, amic. Et trobarem a faltar”.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família d’en Jacint Bonell.

Recordem a Carles Sabater amb una de les cançons més escoltada i que ha fet la volta al món. Precisament va ser en Carles que va explicar que darrere aquesta cançó no hi havia cap història d’amor, era una cançó dedicada a la lluna. Boig per tu. 

Lletra i Videoclip de la cançó dels Sau – Boig per tu


T'agrada? Compartiex-ho!

9
6.5k shares, 9 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
3
Em diverteix
M'agrada M'agrada
1
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
30
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.