Avui 22 de març celebrem el Dia Mundial de l’Aigua


0

L’any 1993 va ser declarat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 22 de març com a Dia Mundial de l’Aigua, aquest element tan preuat de la natura sense el qual no podríem sobreviure.

Avui és un dia per a reflexionar i conscienciar a la ciutadania de la importància que té aquest recurs natural, però limitat.  Del que significa l’aigua per a les persones, del seu veritable valor i de com podem protegir millor aquest recurs vital.

Cada any s’acostumaven a fer actes, conferències i celebracions al voltant de l’aigua, aquest any a conseqüència del Coronavirus, la majoria s’han suspès o bé es faran a través dels mitjans de comunicació o digitals.

L’Agència Catalana de l’Aigua acostumava a promoure durant aquests dies una sèrie d’actes i activitats encaminades a conscienciar a la gent que hem de fer un consum responsable d’aquest bé tan preuat i sense el que no podríem viure, però aquest any a causa de la Covid s’han suspès, però podem interactuar a través d’Instagram o Twitter.

A Instagram  es valorarà la capacitat de les imatges d’evocar els valors de l’aigua com un bé essencial que cal que preservem, així com la seva bellesa, la plasticitat, la força, i les emocions que ens provoquen. A Twitter es valoraran les reflexions, idees, pensaments sobre el valor que l’aigua té per a tu Les publicacions s’han de fer amb l’etiqueta #acaworldwaterday2021 i #water2me.

Trobareu més informació a la web de l’Agència Catalana de l’Aigua

Torrent de les Garrigues a Cercs


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.