Recepta dels Taps de Cadaqués originaris del segle XVIII
Els Taps de Cadaqués són uns petits dolços de pa de pessic que es fan en aquest poble de l’Alt Empordà, sens dubte un dels...
Els Taps de Cadaqués són uns petits dolços de pa de pessic que es fan en aquest poble de l’Alt Empordà, sens dubte un dels...
Si hi ha un calçat típic del nostre país, un calçat genuïnament català, aquest és l’espardenya, una sabata feta de sola de cànem trenat d’espart...
Per iniciativa de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), cada 19 de gener se celebra el Dia Mundial de la Neu, per promocionar totes les activitats...
Avui dilluns entrem a la setmana dels Barbuts, segons la tradició popular catalana, és la setmana més freda i crua de tot l’any. El nom...
Amb la Festa dels Tres Tombs es vol celebrar l’esforç, l’arrelament a la terra i l’afecte que tenim als nostres animals. Antigament era un reconeixement...
Ingredients: Una base de pizza Una botifarra crua Mitja botifarra negra Una botifarra de perol Tomàquet fregit Orenga Oli d’oliva verge extra Quatre ous de...
Sergio Dalma i l’Escolania de Montserrat han gravat per al disc de La Marató “Em dónes força”, una versió de la cançó “You raise me...
Ingredients per 1/2 Kg. 25 grams de llevat de forner. (es poden trobar pastilles als supermercats) Tres cullerades soperes de llet tèbia Tres cullerades soperes...
Siurana, un petit poble de 40 habitants, dins el terme municipal de Cornudella de Montsant, sens dubte la joia del Priorat, un dels pobles amb...
El Pedraforca és una emblemàtica muntanya de Catalunya, situada entre els termes municipals de Saldes i Gósol, al Berguedà. Té una forma molt peculiar, formada...