FESTES

1 d’abril – Telecogresa 2017

Història: Tu també has anat a la Telecogresca!

La Telecogresca és la festa universitària per excel·lència a Catalunya. La primera Telecogresca es va celebrar l’any 1978, en plena transició democràtica fins a situar-se, ja a mitjans anys vuitanta al capdamunt de les festes universitàries del país, i fins avui, cinc emplaçaments, desenes i desenes de grups, milers de voluntaris i centenars de milers d’assistents han anat forjant el que avui en dia coneixem com la Telecogresca. Un festival de música massiu que no perd l’esperit universitari de la festa i que ha comptat amb grups com Txarango, Els Amics de les Arts, Los Delinqüentes, La Pegatina, Obrint pas o Seguridad Social i DJ de la talla de DJs From Mars o The Zombie Kids.

Més que un festival.

A més del festival en sí, l’Associació organitza diversos esdeveniments al llarg de l’any. A la tardor se celebra la Telecofarra, una festa més reduïda que serveix per agrair als prop de 300 voluntaris que ajuden en l’organització de la Telecogresca. A la primavera també se celebra la Festa de Dia al Campus Nord de la UPC, la festa de l’escola de telecomuncacions. Finalment, i des de fa set anys, l’Associació organitza l’Engresca’t, un concurs de grups i DJ productors emergents que ha anat creixent últimament en qualitat musical i premis: els guanyadors, a banda de tocar a la Telecogresca, tenen l’oportunitat de gravar un disc i d’invertir en material.

Telecogresca, associació sense ànim de lucre.

La Telecogresca és una Associació sense ànim de lucre formada majoritàriament per estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona, que desinteressadament dediquen part dels seus esforços durant la carrera a les activitats de l’Associació, entrant-hi durant els primers anys de la carrera i sent-hi actius fins que l’acaben, desvinculant-se’n de mica en mica mentres continuen col·laborant en les tasques organitzatives. D’aquesta manera, la “família” de la Telecogresca és molt més àmplia que el conjunt dels propis membres actius de l’Associació.

Comprar entrades: telecogresca.com Xarxes Socials: Facebook, Twitter, Instagram

Tags: Telecogresa

Notícies semblants: