Video d’un ramat d’ovelles ripolleses


1
246 shares, 1 point

 

Descripció:  Pastura d’un ramat d’ovelles de la raça ripollesa en uns camps de la Roca del Vallès. Durant el dia una ovella pareix bessonada, ella, neteja els seus xais i no els deixa en cap moment. La naturalesa és sàvia i els animals, moltes vegades,  més que les persones.

 


T'agrada? Compartiex-ho!

1
246 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
4
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.