Les cireres més cares del món són catalanes


-4
4k shares, -4 points

Les cireres més cares del món són catalanes, concretament d’Almacelles al Segrià. Ahir va començar la collita d’aquesta cirera que preveu ser d’unes 50 o 60 tones. Aquesta collita comença un més i mig abans que la resta de producció.

Són unes cireres excepcionals, anomenades ““cherry glamour” una mica més grans, dures i d’un color vermell intens. En el seu cultiu no s’escatimen mitjans ni atencions, per això el seu preu és de 100 € el quilo.

Els catalans ens quedarem sense tastar-les, ja que la producció s’exporta principalment cap a Dubai, però també pel sud-est asiàtic i alguna capital europea.


T'agrada? Compartiex-ho!

-4
4k shares, -4 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
6
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
1
Em diverteix
M'agrada M'agrada
5
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
15
m'entristeix
M'interesa M'interesa
2
M'interesa
Em fascina Em fascina
8
Em fascina

3 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  1. Recordo que a la finca teníem dos cirerers, un madurava dues setmanes abans que l’altre. Amb la Tina ens posàvem a menjar tantes que després ens feia mal de panxa … Nosaltres dèiem que aquesta classe de cirerers era cor de colom