Arriba Girona Temps de Flors 2018

Girona Temps de Flors 2018

Del 12 al 20 de maig, la ciutat dels quatre rius, celebra la 63a edició de Girona Temps de Flors. Durant tota la setmana, monuments, patis, jardins, rius i tota la ciutat s’omple de flors, donant-li un color molt especial.

La mostra d’aquest any tindrà 203 exposicions en 157 llocs diferents, amb un recorregut total de 2,4 quilòmetres al llarg del riu Galligants. Hi haurà muntatges reivindicatius on el color groc serà el gran protagonista. L’ajuntament ha volgut deixar molt clar que els muntatges són decidits lliurement pels artistes i ells no donen cap indicació ni prohibició.

Les novetats d’aquests anys són el guarniment de la Devesa i els Jardins del Campaner. Els bars i restaurants i locals d’oci nocturn, tindran una oferta molt floral.

Aquesta gran festa de Girona és possible gràcies a la col·laboració de més d’un miler de voluntaris i entitats que contribueixen a fer front als 400.000 € que costa la mostra.

Us deixem una mostra d’edicions anteriors perquè us animeu a visitar Girona aquesta setmana i al final trobareu un enllaç a una web amb tota la informació.

Aquí trobareu tota la informació de Girona Temps de Flors.

 

Tags: flors, Girona

Notícies semblants: