Tot a punt per a la inauguració del nou Mercat de Sant Antoni

El nou Mercat de Sant Antoni

El pròxim 23 de maig està prevista la inauguració del nou Mercat de Sant Antoni, després de quasi nou anys d’obres on els paradistes han hagut de treballar en carpes instal·lades a la Ronda Sant Antoni.

El dissabte 26 de maig de les 10.00 a les 22.00 hores es farà una gran festa d’inauguració amb trabucaires, gegants, percussió, xaranga, correfoc, etc.

Les parades d’alimentació hi han disminuït, de 96 passaran a 52 i s’ubicaran en els quatre braços de la creu que forma el mercat, els 120 paradistes dels encants es col·locaran als passadissos a prop de la façana i en unes marquesines construïdes al carrer Tamarit.

L’horari serà el mateix que fins ara, els paradistes dels encants obriran dilluns, dimecres, divendres i dissabtes i el tradicional mercat del llibre i cromos es farà els diumenges a les marquesines que donen la volta al mercat.

S’han fet quatre plantes subterrànies, una de magatzem i càmeres pels paradistes, dues plantes d’aparcament amb capacitat per a 400 cotxes i al primer soterrani hi haurà un supermercat de la cadena Lidl i un gimnàs.

Trobareu tota la informació i programa de la festa d’inauguració aquí: Mercat de Sant Antoni

Notícies semblants: