La Nit dels Museus


0
118 shares

La nit dels Museus

Avui és el Dia Internacional dels Museus i això és motiu del fet que aquesta nit diversos museus de Catalunya facin la nit de portes obertes, podrem gaudir gratuïtament de les seves obres des de les set de la tarda a la una de la matinada.

A Catalunya hi ha 112 museus, a Barcelona i la seva àrea metropolitana podem trobar 82 amb temes molt diferents, des de cases museu, fins exposicions atractives pels nens com l’exposició sobre Disney a CaixaForum, naturalesa que trobarem al museu botànic, etc.

Una de les exposicions amb més expectativa és la de l’obra de Santiago Sierra, Presos Polítics a l’Espanya Contemporània, amb 24 fotografies en blanc i negre, amb cares pixelades dels presos polítics. La podrem veure al CCCB: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Trobareu tota la informació aquí: La Nit dels Museus


T'agrada? Compartiex-ho!

0
118 shares

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.