Tots els detalls de la nova samarreta del Barça i vídeo de presentació.

La nova equipació del Barça – Temporada 2018-2019

El Barça va presentar ahir la nova equipació per la temporada 2018-2019. La nova samarreta, de color blau amb deu ratlles grana, vol simbolitzar els deu districtes que té la ciutat de Barcelona: Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.

El pantaló serà de color blau fosc i les mitges amb ratlles horitzontals, molt fines, de color grana. Pel que fa a la segona i tercera equipació, han decidit presentar-la més endavant, encara que han anunciat que la segona serà de color groc fluorescent i la tercera de color salmó.

Vídeo de la presentació

https://www.youtube.com/watch?v=VO-LhEE9lik

Tags: BARÇA

Notícies semblants: