Tots els detalls de la nova samarreta del Barça i vídeo de presentació.


0

La nova equipació del Barça – Temporada 2018-2019

El Barça va presentar ahir la nova equipació per la temporada 2018-2019. La nova samarreta, de color blau amb deu ratlles grana, vol simbolitzar els deu districtes que té la ciutat de Barcelona: Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.

El pantaló serà de color blau fosc i les mitges amb ratlles horitzontals, molt fines, de color grana. Pel que fa a la segona i tercera equipació, han decidit presentar-la més endavant, encara que han anunciat que la segona serà de color groc fluorescent i la tercera de color salmó.

Vídeo de la presentació


T'agrada? Compartiex-ho!

0

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
1
m'entristeix
M'interesa M'interesa
1
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.