La Patum 2018 – Berga


1
373 shares, 1 point

La Patum de Berga

La setmana vinent comença la festa del foc més important del nostre país, la Patum de Berga. Cada any, el dimecres abans de la celebració del dijous de Corpus Christi, a les 12 del migdia a la plaça, sona el tabal que dóna la benvinguda a La Patum. Cinc dies de foc, balls, gresca i xerinola. Aquest any del 30 de maig al 3 de juny.

Perquè aneu fent boca, us deixem uns quants records de La Patum d’altres anys. I si voleu veure el programa complet, el podreu descarregar aquí Programa La Patum 2018.

El Cant dels Segadors

 


T'agrada? Compartiex-ho!

1
373 shares, 1 point

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
1
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.