Joan Picas – L’últim pastor transhumant del Ripollès


-1
250 shares, -1 points

 

Joan Picas – L’últim pastor transhumant del Ripollès

Joan Picas i Vilalta, després de 50 anys de viure i tenir el ramat a Cal Magnet de Campdevànol, abandona la seva casa per descobrir nous territoris, convertint-se així en l’últim pastor de la transhumància del Ripollès. En aquests dies de canvis, des de M’agrada Catalunya volem tenir un record molt especial al seu pare Lluis Picas, que durant molts anys va fer el camí de la transhumància des del Ripollès fins al Pla d’Anyella i així des de ben petit en Joan va aprendre l’ofici del seu pare, el de pastor, un ofici que estimava en Lluís i que al Joan l’apassiona, com sempre diu ell és feliç enmig de la muntanya, envoltat del seu ramat i els seus gossos. Joan, molta sort a tu i la teva família  en aquest nou repte de vida.


T'agrada? Compartiex-ho!

-1
250 shares, -1 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
3
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

One Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.